Body Pillow

’n Revolutionaire Nieuwe uitvinding…
Iedereen wil dit, alleen weten heel veel mensen dit nog niet!! Deze nieuwe uitvinding is werkelijk fantastisch! Het enorme  L-vormige Body©-kussen. Uw hoofd en hals worden krachtig en gezond ondersteund door het korte deel van 70cm breed. En uw lichaam stengelt zich volkomen natuurlijk heerlijk en super-luxe om het lange deel van 137cm. Het is echt voortreffelijk…Wat ’n comfort en wat ‘n genot…!!! Dit is gewoon de pure ontspanning van het gehele lichaam!
De krachtige kern van het unieke L-kussen is vervaardigd van edele, zeer geavanceerde en wolkenzachte micro-poreuze holle vezel, die optimaal ademt, ventileert en absorbeert. De hoes van het BINNENkussen is van vochtdoorlatend en huidvriendelijk ABS. De BUITENhoes is van de mooiste kwaliteit 100% puur natuurlijk katoen in een schitterende 230Count fijngeweven Perkal-kwaliteit. Dus heerlijk koel en verfrissend. De kleur is Kraakhelder wit, en voorzien van ’n sterke rits, dus die kunt u eenvoudig wassen in de machine op 40oC. Deze hoes is strijkvrij, krimpvrij en kleurecht. Voorzien van EcoTex100-keurmerk. Dit enige orginele L-Body©Kussen is volledig stofvrij, non-allergisch en hyper-allergeen. Het vulgewicht is liefst 2100gram, dus krachtig steunend, en toch zo aangenaam zacht in het contact.
L-Body©Kussen heeft  Drukkracht 2=Medium. Comfortklasse CK2 Soepel.
      Lengte:  137cm
      Diepte:    70cm
      Rolmaat: 28cm doorsnede
Als u het speciale L-kussen uit de milieu-vriendelijke vacuüm verpakking heeft gehaald, schudt u haar even lekker krachtig op. U laat haar ’n half uurtje op adem en kracht komen, dan is ze klaar voor gebruik. Het grote genieten kan dan beginnen!

Op voorraad

Levertijd 3-5 wekdagen

Maatwijzer    
Van € 65,00 Nu € 39,95
Meer informatie
Levertijd 3-5 wekdagen
leveringskeuze Ophalen CM
Maat 137cm
leverbaar j
Kies kleur Kies kleur
textielkleur wit
Kies Hardheid Soft
Kleur Kies Kleur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Body Pillow
© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved