Showroom

De gehele machtig mooie collectie op deze website (en nog véél meer) kunt u ook in levende lijvepresentatie
bewonderen en kopen in onze showroom. Uiteraard voor deze onthutsend lage internetprijzen!!

Showroom                  
Hoofdstraat 81
2181EB Hillegom
Tel.0252 530140

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag: 12.00-17.00uur
Zaterdag: 12.00-16.00uur

Volop gratis parkeerruimte: Krochtplein - Hillegom 

In onze grote showroom kunt U alle producten rustig zien, beoordelen en met elkaar vergelijken. En krijgt U uiterst deskundig en duidelijk advies van onze specialisten.
Onze showroom ligt midden in de gezellige winkelstraat in Hillegom: ’n leuk winkeldorp tussen Haarlem en Leiden. Zeker in het voorjaar de moeite waard, want het is maar zo’n 2 kilometer van de wereldberoemde Keukenhof, en omgeven door werkelijk prachtige bloemenvelden zover u maar kunt kijken. En vlakbij het strand; binnen enkele minuten zit u heerlijk aan zee. Zandvoort aan Zee, het ,,stille strand” Langeveld en Noordwijk-boulevard zijn vlak bij. Onze adviseurs helpen u graag uw keuze te maken uit de voor U fijnste badplaats in de nabije omgeving te bepalen.
Steeds meer klanten uit de gehele Benelux bezoeken onze fraaie en gezellige showroom. Sommigen maken er zelfs gewoon een dagje uit van.

Hillegom is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (vele buslijnen en een treinstation). De Hillegomse Hoofdstraat is overal omringt door GRATIS parkeerpleinen en -garages. Allemaal op korte loopafstand van onze gezellige showroom, en alle leuke winkels.

Bezoekers die met eigen auto komen kunnen het makkelijkst parkeren op het KROCHTPLEIN in Hillegom; dit is een groot GRATIS parkeer-terrein, direct achter onze Showroom. Vanaf dit parkeerplein kunt U direct de achteringang van onze Showroom binnenlopen.

U bent van harte welkom; we helpen U graag…

Volop gratis parkeerruimte: Krochtplein - Hillegom 

 

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved