Onderhoud en Tips

presentatieLUCHTEN…

Hang uw Terschellinger© Wolweelde product af en toe ‘ns lekker in de frisse wind. Dan wordt ze weer heerlijk fris en luchtig, en het bevordert de hygiëne. Hang uw wolproduct echter niet in de volle zon of in de regen.

OPSCHUDDEN…

Schud uw waardevolle Terschellinger© product af en toe lekker krachtig op. Zo behoudt uw dekbed lang haar oorspronkelijke volume.

NIET RUILEN…

Om hygiënische redenen kunnen dekbedden, kussens e.d. niet geruild worden. Zo bent u altijd gegarandeerd van een fabrieksnieuw en ongebruikt kwaliteitsproduct.

GEUR…

Zoals elk nieuw product heeft ook een vers dekbed of kussen een geurtje; hét teken van nieuwheid. De lichte, specifieke geur van het zojuist uitgepakte product verdwijnt al snel.

WASSEN…

Terschellinger© Wolproducten kunnen uitstekend tegen vocht. Immers, het schaap staat ook geregeld in de regen. Indien u de producten zelf wassen, doe dat dan op de hand in lauwwarm water, met ’n fosfaatvrij wasmiddel. Of nog beter, met ’n schepje zeezout. U kunt het product natuurlijk bij normale omstandigheden eens in de 4 á 5 jaar bij een stomerij laten opfrissen.

ONDERHOUD…

Volg altijd het reinigingsvoorschrift op het aangenaaide etiket aan het product op.

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved