Uw Wolmerk Garantie

presentatie


Onze heerlijke en behaaglijke Terschellinger© wolproducten zijn befaamd om hun fantastische eigenschappen. Gevuld met 100% zuiver scheerwol, en bekleed met 100% natuurzuivere katoen.  Onze wol is vers van het schaap geschoren, een 100% zuiver van inhoud.  Alle zuiver scheerwollen dekbedden en slaapvachten mogen het beroemde Wolmerk© logo dragen. U kent de commercials wel: ,,Zie je het Wolmerk©, dan ben je zeker”.

Dat is uw garantie voor de hoogste, zuiverste kwaliteit. Aan al onze 100% wol-producten is het Internationale Wolmerk-label genaaid, met uniek ingedrukt nummer. Deze labels worden uitgereikt door het Internationaal Wol Secretariaat IWS, dat wereldwijd streng toeziet op de zuiverste kwaliteit www.woolmark.com .Het aangenaaide Wolmerk©-label is de perfecte garantie voor de zuiverste en hoogste kwaliteit zuiver scheeerwol. Al 50 jaar lang, wereldwijd.

Alleen met het Wolmerk©-label bent u gegarandeerd van 100% zuivere, vers geschoren schapenwol (zonder enige goedkope synthetische toevoeging!). Wolproducten met het aangenaaide Wolmerk label zijn van wol in haar zuiverste vorm, met al haar unieke, natuurlijke eigenschappen

Al onze Terschellinger© dekbedden en slaapvachten zijn uiteraard voorzien van dit IWS Wolmerk©-label.

© CopyRock All rights reserved
© CopyRock All rights reserved